Zgjimi gjatë natës, sinjale për shëndetin tuaj

161

Shpesh ndodh që të mos arrini të flini, apo të ju zërë gjumi por në 3 të mëngjesit të zgjoheni përsëri. Sipas shkencës, zgjuarja në 3 të mëngjesit e deri në orën 5 të mëngjesit po ashtu, është një sinjal që një superfuqi po tenton të ju tregojë diçka. Një gjë të tillë e dëshmon mjekësia e vjetër kineze, ku thotë se cikli ynë i gjumit ka lidhje të ngushtë me fizikun tonë dhe emocionet e si rezultat kjo sjell një mesazh se dicka është duke ndodhur. Kështu nëse ju keni probleme të flini nga ora 21 deri 22, atëherë ju keni probleme me stresin dhe rekomandohet që ju të praktikoni meditimin.

Problemet e gjumit nga ora 23 e deri tek 1 e mesnatës, janë sinjal i problemeve të zhgënjimit. Rekomandohet që të praktikoni meditim budist dhe të harroni gjërat e kaluara e të pranoni veten ashtu sic jeni. Nëse ju zgjoheni nga gjumi nga ora 1 e mesnatës e deri tek 3 e mesnatës, është shenj që ju keni disa probleme që u kanë shkaktuar nervozizëm. Rekomandohet të pini një gotë me ujë të ftohtë dhe të qetsoni veten tuaj. Pagjumësia nga ora 3 e mëngjesit e deri tek ora 5, është sinjal se do t’ju ndodh dicka dhe asnjëherë nuk duhet injoruar. Rekomandohet të bëni lutje dhe disa stërvitje fizike për të qetësuar veten dhe frymëmarrjen për të t’iu rikthyer gjumit përsëri. Zgjimi i hershëm nga ora 5 e mëngjesit deri tek 7 nënkupton se jeni të bllokuar nga emocionet e shumta. Rekomandohen stërvitjet për të qetësuar veten, shkruan Futusion, transmeton Klan Kosova.

Comments are closed.