Vajza që kalon 50 orgazma në ditë

Me kaq shumë gjëra të çuditshme që janë duke “qarkulluar”, ne kemi menduar ta ndajmë dhe këtë histori me ju. Kjo është një histori e vërtetë, e një vajze e cila kalon 50 orgazma në ditë. Ka disa që e konsiderojnë orgazmën si ndjenja më e bukur në botë, por kjo është tmerruese për Amanda Gryce. Gjendja e saj e rrallë është i njohur si PGAD. Vajza nuk mund të udhëtojë me makinë, pasi një dridhje e vogël i shkakton asaj orgazmë. Dhe kjo nuk është shaka! Ajo që është akoma dhe më tronditëse, është fakti se Amanda vuan nga kjo gjendje prej 10 vitesh. Kjo gjë e ka ndarë me familjen dhe miqtë e saj. E lodhur nga kjo situatë ajo kishte vendosur t’i jepte fund jetës. Por fatmirësisht vajza gjeti dashurinë e saj, Stuart Triplett, të cilin e takoi pas bisedave online. Mjekët ende nuk kanë gjetur një zgjidhje për vajzën, pasi gjendja e saj është shumë e rrallë. Ata kanë këshilluar çiftin që të mos kenë kontakt seksual, pasi gjendja e Amanda Gryce do të përkeqësohej.

 

ora-23-00-kuriozitete-vajza-qe-kalon-50-orgazma-ne-dite-1