Testimi ekstern mban në ankth shkollat

44

Shkup, 25 maj – Vendimi për ndërprerjen e testimit ekstern, padyshim se do të ishte i mirëseardhur për të gjitha shkollat, pa dalim nëse udhëhiqen prej të “majtëve” apo të “djathtëve”, shkruan gazeta KOHA. Mangësitë dhe problemet që e kanë shoqëruar këtë proces i kanë ndjerë të gjithë pa përjashtim dhe kjo është arsyeja për të cilën të gjithë dëshirojnë të lirohen nga një ngarkesë e cila nuk prodhoi asnjë rezultat në përmirësimin e cilësisë në arsimin fillor dhe të mesëm. Madje, nuk kanë qenë të pakta as rastet kur vetë zyrtarë  të lartë të Ministrisë të Arsimit dhe Shkencës (MASH) kanë deklaruar se testimi ekstern duhet të modifikohet dhe të gjendet një… (më gjerësisht në numrin e nesërm të gazetës KOHA)

Comments are closed.