Simeone, trajneri që stërvitet si futbollist (VIDEO)

Trajneri i Atletico Madridit, edhe pse është me pushime, nuk e braktis stërvitjen. Simeone vazhdon trajnimin e vështirë me gruan e tij, Karla Pereyra, duke tendosur muskujt dhe mbajtur trupin në formë, a thua do të luajë edhe vetë në fushën e blertë…

https://www.youtube.com/watch?v=u8GXjH3P4H4