Shpërthim në qendër të Romës

Në qendër të Romës sot jehoi një shpërthim, por me siguri askush nuk është i lënduar, njoftuan mediat italiane.  Detaje për shpërthimin ende nuk dihen.  Incidenti ndodhi në afërsi të postës dhe mund të ketë qenë letër-bombë apo pako-bombë.  Në afërsi të shpërthimit ndodhet edhe ndërtesa e Kombeve të Bashkuara.