Rrënqethëse, krokodili kthen kufomën e një njeriu që e kishte vrarë një ditë më parë në breg të lumit (VIDEO)

315

Video e mëposhtme tregon momentin rrënqethës kur një krokodil kthen kufomën e trupit të një njeriu në, të cilin e vrau një ditë më parë. Pamjet befasuese janë regjistruar në Indonezi, ndërsa trupi i njeriut të vrarë është i një magjistari vendas. Njeriu i identifikuar me emrin Syarifuddin, 41-vjeç, ndodhej me disa miq të tij pranë një lumi, kur krokodili u hodh dhe e tërhoqi në ujë, raporton Daily Mail. Video e mëposhtme tregon momentin që krokodili e shtyn në ujë kufomën e njeriut.

Comments are closed.