Prekëse: Qeni përshëndet pronarin që po vdes (VIDEO)

Kjo video ka prekur shumë njerëz. Një qen shkon në spital për të vizituar për herë të fundit pronarin e tij që po vdes. Ryan Jessen, në Kaliforni, kishte dhimbje koke por kur shkoi në spital u diagnostikua me hemorragji në tru dhe nuk mundi të mbijetonte.

https://www.youtube.com/watch?v=FPgD3-h6b4g