Prej F1 deri F12: Ja çfarë mund të bëni me secilin funksion në tastierë

12

Butonat e funksionit – prej F1 deri në F12, që ndodhen në krye të tastierës – nuk janë aty vetëm sa për të zënë vend. Këta butona janë të mbushur me funksione të ndryshme, dhe disa prej tyre janë me të vërtetë të dobishëm. Gazeta Express ju fton që të mësoni se si t’i përdorni këta butona, të cilët ju lejojnë që të bëni gjëra të ndryshme më shpejt, duke shpëtuar kohën tuaj.

Comments are closed.