Pesë fatkeqësi komunikacioni në Shkup, katër persona të lënduar

31

Katër persona janë lënduar më lehtë në tre nga gjithsejt pesë fatkeqësi komunikacioni që ndodhën gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në dy prej tyre është shkaktuar dëm material.

Gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë rrugore janë zbuluar një numër më i madh kundërvajtjesh. Nga ana e tyre janë dhënë 11 urdhër-pagesa kundërvajtëse dhe 103 urdhër-pagesa të mandatit për kundërvajtje të kryera në fushën e komunikacionit. Me ndihmën e automjetit të posaçëm janë mënjanuar gjithserjt 74 automjete.

Comments are closed.