Nuk keni parë kurrë si këto “murgesha” (VIDEO)

Këto “murgesha” nuk janë të zakonshme. Ato pinë çdo ditë një cigare hashashi. “Sisters of the Valley” (Motrat e Luginës), mbjellin marijuanë për të shëruar botën. Ato e kultivojnë atë dhe e përdorin për krijimin e ilaçeve të ndryshme. E shesin më pas në formën e  lëngshme si vajra tropikalë, të cilët lehtësojnë dhimbjen e kokës dhe të shpinës. Megjithëse ato mbajnë veshur petkun e murgeshave nuk janë vërtet të tilla sepse nuk e predikojnë fenë katolike. Ato besojnë se produktet e tyre nderojnë nënën natyrë.

https://www.youtube.com/watch?v=9hk8LKTXMIY