Një deputete si Valeria (FOTO)

16

​Valeria Egorova është një anëtare e parlamentit ukrainas, ndërsa lideri i Partisë Radikale të Ukrainës, Oleh Lyashko ka një qasje të veçantë në përzgjedhjen e ndihmëses së tij. Njëra nga të preferuarat e tij – Valeria Egorova, e cila shkakton shumë vëmendje tek kolegët e saj. Shpresa e parlamentit ukrainas ka vetëm 22 vjet, por ajo është vënë re jo vetëm me fjalime politike, por gjoksin e saj të madh dhe shpërthyes. Asistentja e Lyashko tashmë është quajtur “gruaja radikale” dhe në rrjetet sociale po përhapen me të madhe fotot e saj dhe dekolteje e saj bombastike.

Comments are closed.