Një banor i Dojranit ngufatet nga zjarri në shtëpinë e tij

27

 S.D. (50) nga Dojrani i Vjetër ka vdekur mbrëmë, duke u ngulfatur nga tymi i zjarrit që ka shpërthyer në mëngjes në shtëpinë e tij, kumtoi policia. Zjarri ka shpërthyer rreth orës 07:30, ndërsa vdekja, pa gjurmë të dhunës dhe me djegie në trup e ka konstatuar mjeku nga ndihma urgjente mjekësore. Njësia zjarrfikëse territoriale e ka shuar zjarrin, ndërsa SPB Strumicë ka kryer ekspertizë në vendin e ngjarjes.

Comments are closed.