Mësuesi që ka tumorin më të madh se koka e tij (FOTO)

2 170

Këto foto shokuese e tregojnë një njeri  të rrënuar nga tumori 10 kilogramësh i cili tashmë është bërë më i madh se koka e tij. Mësuesi Watchara Nadee, nga Tailanda e kuptoi vitin e kaluar  se kishte kancer në shpatulla. Por, kur atij filloi t’i rritej kanceri me të madhe,  ai nisi të brengosej për shëndetin e tij dhe të kërkonte ndihmë mjekësore, transmeton Gazeta Blic. Pavarësisht sëmundjes së tij, mësuesi i sëmurë ende vazhdon të shkojë në shkollë për nxënësit e tij,  në një shkollë teknike në Tailandë.“Studentët e mi më japin forcë për të vazhduar më tutje”, tha Nadee. Ky mësues nuk dëshiron ta brengosë askënd me sëmundjen e tij andaj tërë kohën rri me një çarçaf mbi supe në mënyrë që të mos e shohin të tjerët, shkruan Daily Mail.

Comments are closed.