Madonna publikon foto me 6 fëmijët

39

Madonna ka publikuar një fotografi të rrallë me gjashtë fëmijët e saj! Këngëtarja 59-vjeçare festoi ditëlindjen e saj në fillim të kësaj jave në Itali, dhe padyshim se të pranishëm ishin edhe fëmijët e saj. Duket sikur Madonna kaloi një kohë të mahnitshme në festën e saj të ditëlindjes, dhe këtë ajo e ka ndarë edhe me shumë foto nga ndeja.

Comments are closed.