Ky është 8-vjeçari me lëkurë prej guri! (FOTO)

Një djalosh tetë vjeçar, është i detyruar që të rrijë i mbyllur gjatë tërë jetës së tij, për shkak se ai i tmerron fëmijët e tjerë me pamjen e rrallë që ka, shkruan Daily Mial. Mehendi Hassan nga Banglladeshi, refuzohet nga shoqëria për shkak se vuan nga një sëmundje e lëkurës që e shndërron në një gur. Përderisa fytyra e tij duket krejt normal, pjesa tjetër e trupit është shumë e fortë dhe ia vështirëson të ecë apo të prekë ndonjë gjë. Komuniteti i tij, e madje edhe gjyshja siç thotë nëna e Mehendit, e refuzojnë dhe ajo i bën thirrje qeverisë që ta diagnostifikojë dhe ta kurojë gjendjen e pazakontë që e ka robëruar të ardhmen e djalit të saj. 8-të vjeçari e ka shumë të vështirë që t’i veshë edhe rrobat dhe rri tërë ditën në shtëpi sepse pamja e tij i tmerron fëmijët.