Kur vodka nuk mjafton, në lojë hyn elektroshoku! (VIDEO)

Vodka duket se nuk po i jep më efektin e kërkuar rusëve. Një video është publikuar së fundmi në “Youtube” ku dy persona përdorin elektroshokun për…kënaqësi! Pas një mbrëmje me alkool të bollshëm dy rusët kanë vendosur të përdorin elektroshokun. Gjithçka për ta duket se është argëtuese edhe pse me siguri dhimbja është e madhe dhe në fund ata përfundojnë në tokë. Në video dëgjohen edhe të qeshurat e miqve të dy personave të “çmendur”, ndërsa ata nuk tentojnë aspak të ndalojnë këtë veprim të tyre.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MSgnFUw01pQ