Kur ketrat argëtohen… (FOTO)

84

Fotografi i talentuar i natyrës Vadim Trunov, e ka njohur mirë boten e ketrave, por kjo është hera e parë që ne shohim fotot e tyre duke luajtur ose i bërë njëri tjetrit foto. Fotografi se fundmi ka publikuar disa nga fotot të ketrave të cilët duken sikur janë duke ndërtuar një njeri prej bore ose duke luajtur futboll. Por e vërteta është pak më ndryshe, është dimër dhe këta ketra janë të uritur dhe duan ushqim. Në fakt ato me kone pisha dhe ato me arra janë duke u përleshur për ushqimin e dimrit të cilën Trunov i la pa ngrënë në që të mund t’i fotografojë.

Comments are closed.