Kështu do të duken kushtet për pasagjerët në të ardhmen (FOTO)

161

Të gjithë njerëzit që udhëtojnë më aeroplan kanë dëshirë që të kenë një hapësirë të tyre në mënyrë që të mund të relaksohen më mirë. Për fat të mirë, dizajnerët e ulëseve të aeroplanëve kanë vendosur që ta bëjnë këtë gjë të mundur, sidomos për pasagjerët të cilët udhëtojnë në relacione të gjata.

– Sistem personal argëtues. Tash, me anë të dizajnimeve të reja mund të lidhni pajisjet e juaja me internet brenda aeroplanit.

– Sistem i brendshëm për ndihmë. Kompania Holandeze AirFi ka vendosur në aeroplanët e saj sistem i cili u mundëson pasagjerëve të marrin informacione të ndryshme duke lexuar gazeta, shikuar filma, porosisin ushqim dhe gjëra të tjera.

– Karrige të rehatshme. Gjëja më e bukur që do ti ndodhë kompanive të aeroplanëve do të jenë karriget super të rehatshme do të bëhen realitet.

– Karriget si në kinema. Kompania Italiane e aeroplanëve “Aviointeriors” është duke dizajnuar karrige speciale që kanë formën e atyre të kinemave.

– Kabina në të cilat mund të bëni gjumë. Kompania inovative e dizajnit “Factory Design” me emrin “Ail Lair”, mund të quhet qershia mbi tortë e teknologjisë. Kjo kompani planifikon që së shpejti të lansojë kabina të fjetjes në aeroplanë.