Karl Bild nesër në Shkup

71

Ish kryeministri i Suedisë dhe ministri i punëve të jashtme, Karl Bild nesër do të vijë në Shkup. Ai në profilin e tij në Twitter ka publikuar lajmin për vizitën e tij në Maqedoni. “Në turne për krizën në Shkup nesër dhe pastaj në Beograd. Çdoherë Ballkani”, qëndron e shkruar në profilin e Bild në Twitter.

Comments are closed.