Johnny Depp sërish aktori më i paguar i vitit

29

Revista prestigjioze “Forbes” ka shpallur për të dytin vit me radhë aktorin Johnny Depp si aktori më i paguar në Hollywood. Filmi i fundit i Depp është Alice Through the Looking Glass. George Clooney, Bradley Cooper dhe Channing Tatum janë gjithashtu listën e 10 personave të paguar.