Gruaja me flokët 17 metra rrezikon të paralizohet

13

Gruaja me flokët më të gjatë në botë, e cila i mban ato në formë rastash është martuar me një parukier, të cilin e njohu online, pas rekordit të vendosur për gjatësinë më të madhe të flokëve rasta, rreth 17 metra. Tashmë ai merret me përkujdesjen e flokëve të saj, të cilat duan dy ditë të lahen dhe të thahen. E njohur me nofkën “Rasta Rapunzel”, 50-vjeçarja Asha Mandela është paralajmëruar disa herë nga mjekët që mund të përfundojë e paralizuar nga pesha e flokëve të saj, që po i shkaktojnë dëmtime të shpinës.

 

Comments are closed.