GOOGLE DUO, tani me telefonata zanore në botë

29

Telefonatat zanore vijnë dhe në Google Duo, videoçati i Google. Ky funksion ishte i disponueshëm vetëm në Brazil muajin e kaluar, por tashmë do të jetë i mundur në çdo pjesë të botës. Aplikacioni në origjinën e tij u projektua për komunikime video, por funksioni zanor e afron më shumë Duon me çate të tjera si WhatsApp. Telefonatat zanore mund të përdoren, si në Android edhe në iOS, thjesht duke klikuar në pulsantin që ndodhet në pjesën e sipërme të aplikacionit.

Comments are closed.