Gjyshja 63-vjeçare me trupin më seksi (FOTO)

546

Është nënë e 5 fëmijëve dhe njëkohësisht gjyshe e 4 nipërve, por kjo nuk e ndalon të jetë një inspirim shëndetësor për çdo kënd në atë moshë. Profesioni i Ellen Ector i parë ishte si punonjëse sociale, por me kalimin e viteve vendosi të bëhej instruktore fitnesi dhe aktualisht zotëron një palestër personale. Në hapat e 63-vjeçares vazhdon dhe vajza e saj Lana, ku së bashku kanë realizuar disa video të shkurtër fitnesi, dhe kanë rezultuar me sukses.

Comments are closed.