Fansat e Leicesterit e trazojnë Madridin (VIDEO)

28

Tifozët e Leicester Cityt e kanë kthyer në një arenë sheshin një shesh të Madridit, ndërsa nuk kanë hezituar as të konfrontohen me policinë spanjolle. Pak para ndeshje Athletic Madrid – Leicester, tifozët anglezë e kanë pushtuar kryeqytetin spanjol. Si zakonisht të shoqëruar me birrë ata kanë kënduar, e kanë mbushur mbeturinë sheshin dhe kanë filluar të gjuajnë me sende të forta edhe në derjtim të policisë.

Comments are closed.