Depp harxhon 30.000 dollarë në muaj për të blerë verë

20

Johny Depp parapëlqen që të bëjë një jetë të shtrenjtë. Përveç se që ka një numër të madh shtëpish dhe një jaht luksoz, ai harxhon 30,000 dollarë në muaj për të blerë verë, udhëton me aeroplan privat dhe koleksionon shishe të shtrenjta vere, shkruan Daily Mail. Kështu thuhet në një padi që është ngritur ndaj tij prej ish menaxherëve, të cilët thonë se për telashet financiare që ka aktori është fajtor vetë. Ylli i filmit “Pirates of the Caribbean” ka marrë një padi ku i kërkohet që të kompensojë një grup menaxherësh prej 25 milionë dollarësh.

Comments are closed.