Courtney Stodden “harron” të vishet (FOTO)

Courtney Stodden ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve me zhveshjen e saj në rrugët e New York-ut. Aktorja është shfaqur duke shëtitur qenin e vet, por kishte “harruar” bluzë, duke u shfaqur vetëm me të brendshme dhe pantallona lëkure. 22 vjeçarja e bëshme, e cila sapo është divorcuar nga burri i saj 35 vite më i madh,  ia kishte dalë më së miri të nxjerrë në pah format e saj sexy.  Këtë herë Courtney nuk u falënderua vetëm nga qeni i vet për shëtitjen, por edhe nga të gjithë kalimtarët, të cilët patën mjaftueshëm për të parë e shijuar.