Brenda hotelit superluksoz ku Trump “bëri orgjitë” (FOTO)

Ky është Hotel Ritz në Moskë. Në të ka qëndruar Barack Obama dhe Donald Trump. Mediat shkruajnë për orgji të Trump pikërisht në dhomën ku ka ndenjur Obama. Rusia i quajti të kurdisura dhe qesharake këto akuza. Një natë në suitat e këtij hoteli kushton rreth 17 mijë dollarë.

The Ritz-Carlton Hotel in Moscow, Russia-Lobby of the hotel
16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (3)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (4)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (5)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (6)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (7)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (8)

16.20 FOTOGALERI Brenda hotelit superluksoz ku Trump.................. (9)