Asamble vjetore e ASHAM-it

9

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë  sot  do të mbajë asamblenë vjetore të e 50-të .  Ekspoze me temën “Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë në vitin 2016 dhe 2017” do të paraqesë akademiku Taki Fiti, kryetar i Akademisë.  Në Kuvend do të miratohen Raportet për punën e ASHAM-it në vitin 2016 dhe Programi për punën e ASHAM-it në vitin 2017.