Putin rrethon Moskën me bateri raketash… çfarë po ndodh? (FOTO)

7

Ministria ruse e Mbrojtjes ka njoftuar se për të forcuar mbrojtjen ajrore të Moskës përreth kryeqytetit kanë vendosur sistemin raketor “S-400”. Në një deklaratë të publikuar nga ministria, thuhet se me qëllim forcimin e sigurisë ajrore të Moskës dhe zonës qendrore industriale në qytetin Podolsk, në afërsi të kryeqytetit kanë vendosur sistemin raketor të mbrojtjes ajrore “S-400 Triumf”. Më 11 janar (sot), do të vendoset në funksion sistemi, thuhet në njoftim.

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-1

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-2

S-400 Missile
20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-4

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-6

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-7

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-8

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-9

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-10

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-11

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-12

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-13

армия солдат военный военнослужащий подготовка к параду sale Зенитные ракетные системы ПУ С-400 "Триумф" С 400 триумф пво
20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-15

20-30-globi-putin-rrethon-mosken-me-bateri-raketash-16

Të Ngjajshme