Agimi nazist, ngritja e Hitlerit në pushtet (FOTO) 

Predhat janë përdorur gjatë sulmeve ndaj kamionëve të ISIS në vitin 2015 dhe në total arrijnë në 5265 copë të lëshuara nga avionët A -10 në shkretëtirat lindore të Sirisë

139

Ky album tregon momentet e para kur Adolf Hitleri dhe nazistët morën pushtetin në Gjermani. Fotografitë e shkrepura gatë periudhës 1931-1935 u gjetën nga oficeri i ushtrisë amerikane Philips Parks Ramsey në përfundim të Luftës së Dytë Botërore. Fotografi është Erik Brack dhe fotot e bëra nga Gjermania naziste mbulojnë periudhën e ngritjes në pushtet të nazistëve dhe dy vitet e para të diktaturës së Adolf Hitlerit.

Të Ngjajshme