2 x 2 (FOTO)

149

Fotografi Juliet Cannici nuk mund të priste për t’i shkrepur fotografitë e dy palë binjakëve, që janë një vëlla dhe tre motra. Bëhet fjalë për dy vjeçarët Nico dhe Siena dhe për të sapolindurit Gis dhe Gemma, që lindën më 26 janar 2017. Cannici kishte bërë plan që t’i fotografojë  të katërtit me një fotografi, ku binjakët e parë do t’i mbanin të vegjlit afër vetes. Fillimisht plani kishte dështuar për çka ai ishte dëshpëruar. Por më pas nën dritën e një llambe e kishte arritur planin, duke bërë fotografi që dikujt mund të ia shkrijnë zemrën. Të dy palët e binjakëve janë fëmijët e prindërve Holyoke dhe Nikki që janë bashkë tash e 11 vjet.

Të Ngjajshme