Zvërlevski hapi zyrë avokatie në Shkup

3

Ish Prokurori i Përgjithshëm Shtetëror Marko Zvërlevski hapi zyrë avokatie. Zyra është e hapur në qendër të Shkupit, në rrugën “Hristo Smirnenski”. Kërkesa mori dritën e gjelbër tek Regjistri Qendror dje më 20 gusht.

Te dosja e avokatëve te Dhoma e Avokatëve ende nuk është emri dhe mbiemri i tij si avokat aktiv. Kuvendi i shkarkoi Zvërllevskit për shkak të punës jo profesionale dhe të papërgjegjshme dhe për këtë shkak, ai nuk ka të drejtë të kthehet në vendin e kaluar të punës, tek Prokuroria Publike – Shkup, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas të dhënave të biografisë së Zvërllevskit, ai dy vite, në periudhën 1998-2000 ka qenë avokat

Comments are closed.