Zonjat më së shumti kursejnë: Lavdërohen se vishen firmato, ndërsa blejnë në Shutkë

122

Shkup, 13 prill – Luis Viton, Prada, Shanell, shumë make up, aksesorë dhe vëthë të arit …fustane të ndryshme, të gjitha në një vend, të ndara nëpër shtande ose të hedhura në kutia me gardëroba e improvizuara, transmeton Koha.

Kështu duket tregu i shumë përfolur i Shutkës, ku ka çdo gjë dhe për çdo shije, nga veshjet sportive deri tek ato elegantet, verore, dimërore, sandale, çizme, pa dallim çfarë sezone jemi.

“Pjesa më e madhe e shkupjaneve fshihen dhe nuk tregojnë ku blejnë. Çdo fundjavë vijnë këtu  në Shutkë, ne kemi veshje të lira de moderne. Ka shumë zonja që kërkojnë lirim”, thotë një shitës nga Shutka.

Burimi: Skopjeinfo

Comments are closed.