Zjarr në një apartament në Kisela Vodë (VIDEO)

Shkup, 10 qershor – Një zjarr shpërtheu  sot në një  banesë të katit të pestë në rrugën “Heronjtë  e Kombit” në komunën e Kisella Vodës.

Momentalisht zjarrin po e shuajnë 25  zjarrfikës me 120 automjete, konfirmuan nga Njësia Territoriale  Zjarrfikëse  e Qytetit të Shkupit.

Në terren janë ekipet e ndihmës së shpejtë dhe të policisë.