Zjarr në Liqenin e Tikveshit, përfshihet edhe pyll me pisha

26

Kavadar, 2 gusht – Zjarr shpërtheu në Liqenin e Tikveshit, ndërsa nga ai është përfshirë edhe pyll me pisha, konfirmuan për MIA-n nga Njësia zjarrfikëse territoriale – Kavadar.

Tre ekipe të zjarrfikësve, me tre automjete zjarrfikëse dhe dy ekipe nga “Pyjet kombëtare”, me dy automjete intervenojnë në terren, ndërsa ndihmojnë edhe banorët lokalë nga fshati Resavë.

Comments are closed.