Zjarr në deponinë e Velesit

5

Veles, 25 tetor 2018 – Era ende sjell tym të zi dhe erë të pakëndshme drejtë qytetarit nga zjarri që sot pasdite rreth orës 15:30 shpërtheu në afërsi të deponisë komunale në qytetin e Velesit. Sipas të dhënave nga terreni, thuhet se është djegur bar i thatë dhe shkurre.

Njëzia zjarrfikëse territoriale ka informormuar se ekipet e tyre janë në terren me dy automjete xhip për terren dhe shtatë zjarrfikës

Bëhen përpjekje që zjarri sa është e mundur më shpejtë të shuhet dhe të parandalohet djegia e vreshtave përreth.

Comments are closed.