Ziadin Sela: Nuk duhet të lejojmë që Greqia të vendos për gjuhën shqipe

0

Kryetari i opozitës shqiptare, Ziadin Sela sot në emisionin Click Plus ka deklaruar se gjuha shqipe duhet të jetë e rregulluar me kushtetutë pas referendumit. Ai tha se ligji për gjuhë shqipe duhet të përfërcohet, dhe se asnjë shtet tjetër dhe sidomos Greqia nuk mund të ndikojnë tek politikat e mbrendshme. Ai tha se vetëm shqiptarët mund të vendosin për gjuhën dhe indetitetin e tyre.

Comments are closed.