Zhvishen për të shpëtuar klubin nga falimentimi (Foto)

Skuadra e futbollit (rugby) Hitchin Ladies, në Britaninë e Madhe, ka vendosur të zhvishet. Femrat e këtij klubi kanë krijuar një kalendar të nxehtë për 2017, me qëllim financimin e klubit të tyre. Klubi gjendet ngushtë për para dhe rrezikon pjesëmarrjen në kampionat, ndaj futbollistet u zhveshën që të ndihmojnë mbijetesën e tij.