Zhutat e Dukagjinit këndojnë në ditëlindjen e 60-të të Ali Ahmetit (VIDEO)

5

Mjeshtrit e mirënjohur të folklorit nga Dugagjini I Kosovës të njohur si “Zhutat”, kanë udhëtuar sonte për në Zajas tek konaku I Ali Ahmetit, që bashkarisht me familjen e tij, ta festojnë 60 vjetorin e lindjes së Ali Ahmetit.
Kënga folklorike është e preferuara e Ahmetit dhe ai bashkarisht me Zhutat ka kënduar lavdisë së heronjëve kombëtarë shqiptar.
Zhutat kanë ndezur atmosferën për këngët për Ali Ahmetit, Fehmi Lladrovcit, Adem Jasharin, Skenderbeun, Ismail Qemalin, Isë Boletinit, Luan Haradinajn, dhe këngë të tjera.
Sot me qindar shqiptarë kanë uruazr Ali Ahmetin me rastinn e 60 vjetorit të lindjes së tij.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/214587836160124/?t=0

 

Comments are closed.