Zhbogar: Askund pa maskë!

35

Shkup, 11 korrik – Ambasadori evropian Samuel Zhbogar në Fejsbuk publikoi video në të cilën në gjuhën maqedonase bën thirrje për respektim të masave për mbrojtje nga Kovid-19.

“Virusi është pjesë e jona. Vetëm me respektimin e masave do të arrijmë të kemi përditshmëri të sigurt. Mbajtja e maskës në markete, në tregje, në vendvotime, në bankë apo në ambient tjetër të mbyllur është çelësi për mbrojtjen dhe sigurinë tonë themelore. Askund ma maskë!”, porosit euroambasadori Zhbogar. (koha.mk)

Comments are closed.