Zgjedhjet në Slloveni janë caktuar për 24 mars

Zgjedhjet e përgjithshme në Slloveni do të mbahen më 24 prill, kumtoi presidenti slloven Borut Pahor.

Pahor sot e ka njoftuar Komisionin kombëtar të zgjedhjeve (DVK) se më 9 shkurt do ta nënshkruajë dekret presidencial për mbajtjen e zgjedhjeve të dielën, më 24 prill.

Pahor paraprakisht paralajmëroi se zgjedhjet do të mbahen sa më shpejtë, pasi edhe krahas epidemisë së koronavirusit, DVK ka mjaftë kohë që t’i përgatit dhe organizojë zgjedhjet.

Advertisements