Zgjedhjet e 30 qershorit, konstituohen bashkitë në qarkun e Elbasanit

9

Në qarkun e Elbasanit këtë të enjte është bërë konstituimi i bashkive. Është konstituar bashkia Librazhdit, Cerrikut dhe Belsh.

Në Bashkin Librazhd Kastriot Gurra merr mandatin e dyte, në Cerrik ka marrë mandatin Andis Sallai PS, duke ia rikthyer PS e cila drejtohesh nga Altin Toska e cili ishte nen siglen e forces politike te LSI. Ndërsa ne Belsh Arif Tafani merr mandatin e dytë në bashkin Belsh.

Comments are closed.