Zëvendësministri Nuhiu: Për lehtësim të procedurave për qarkullimin e mallrave me Kosovën

8

Shkup, 10 qershor – Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka takuar sot, kryetarin e Odës së Afarizmit të Kosovës, z. Skënder Krasniqi.

Ai pas takimit, ka cekur se angazhohet për lehtësimin e procedurave për qarkullimin e mallrave me Kosovën.

Ja postimi:

Bashkë me Shefin e kabinetit z. Arkin Jahiji dhe bashkëpuntorët e Ministrisë së Drejtësisë realizuam takim pune me udhëheqësinë e Odës së Afarizmit të Kosovës.

Bashkë vlerësuam se çdo iniciativë për lehtësimin e qarkullimit të mallërave dhe dhënien e shërbimeve është me rëndesi për qytetarët, për shtetet tona dhe për rajonin!