“Zemra thotë të dua”, projekti i ri muzikor nga Afrim Shkodra (Video)

58

Pas balades shumë të suksesëshme “Kisha dashtë” Afrim Shkodra rikthehet fuqishëm me këngë ritmike.

“Zemra thot te dua” është projekti i ri muzikor nga artisti në fjal.

“Zemra thot të dua” është këngë plotë ritem dhë përcilet nga një videoklip shumë veror.

Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Afrim Shkodra të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara dhe në dasmat shqipëtare.

Projekti i fundit muzikor nga Afrimi menjëher pas lansimit në YouTube ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive.