Zaev u takua me Kasamin

1

Kryeministri Zoran Zaev sot u takua me kryetarin e partisë opozitare “Besa”, Bilall Kasami.

Nga pres shërbimi qeveritar kumtuan se në takim, në atmosferë pozitive dhe miqësore, ata kanë biseduar për kërkesat e partisë “Besa”.

“Në takim është dakorduar të mbahet edhe një takim, më së voni deri të martën, në grupin e punës të përbërë prej një përfaqësuesi të Kabinetit të kryetarit të Qeverisë, si propozues i autorizuar i amendamenteve kushtetuese dhe të ligjit kushtetues, përfaqësues të udhëheqësisë dhe deputetë të “Besës”, që të shqyrtohen në mënyrë të detajuar propozimet dhe të përkufizohen pozitat përfundimtare”, qëndron në kumtesë.

Comments are closed.