Zaev para bashkëpartiakëve njofton për anulimin e takimit të liderëve

4

Shkup, 18 korrik – Pas takimit të sontëm të Këshillit qendror të LSDM-së, kryeministri Zoran Zaev ka njoftuar bashkëpartiakët për anulimin e takimit lidervëve.

Arsye për ketë vendim është mospjesëmarrja e VMRO-së. LSDM-ja nesër do të kumtojë qëndrimet e saj lidhur me 3 pikat për të cilat pritej te diskutohej ne takim liderësh si: Kodi Zgjedhor, ligji për prokurorinë publike dhe regjistrimi popullsisë.