Zaev: Paga mesatare vazhdon të rritet, viti ekonomik jep rezultate

9

Shkup, 20 korrik – Kryeministri Zoran Zaev në profili e tij në Fejsbuk publikoi se paga mesatare nga muaji në muaj vazhdon të rritet dhe se viti ekonomik i jep rezultatet.

“Paga mesatare nga muaji në muaj vazhdon të rritet! Viti ekonomik i jep rezultatet, ndërsa qytetarët i ndjejnë efektet. Vazhdojmë dhe nuk ndalemi, deri në fund të mandatit të kësaj Qeverie, paga mesatare të jetë 30.000 denarë”, ka shkruar Zaevi në. profilin e tij në Fesjbuk. (koha.mk)

Comments are closed.