Zaev nesër në Samitin e shefave të qeverive të procesit për bashkëpunim të Kinës me vendet nga Evropa Qendrore dhe Lindore

0

Shkup, 6 korrik  – Një delegacion qeveritar i udhëhequr nga Kryeministri Zoran Zaev nesër do të marrë pjesë në Samitin e shefave të qeverive të procesit për bashkëpunim të RP të Kinës me vendet nga Evropa Qendrore dhe Lindore (16+1) në Sofje, Bullgari.

Në përbërjen e delegacionit qeveritar janë zëvendëskryeministri i Çështjeve Ekonomike dhe Koordinim me Resorët Ekonomik, Koço Angjushev, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski. Delegacioni qeveritar i Maqedonisë do të marrë pjesë në hapjen solemne të Forumit të Biznesit, ndërsa pastaj kryeministri Zaev do të mbajë fjalim në suaza të sesionit plenar të shefave të qeverive.

Comments are closed.