Zaev: Në Shuto Orizarë fiton koalicioni “Mundemi”, fiton uniteti dhe bashkimi

30

Shkup, 9 korrik – Në Shuto Orizarë fiton koalicioni “Mundemi”, fiton uniteti dhe bashkimi. Gjithnjë e kam nderin që të flas para popullit rom, e dimë se mundemi edhe më shumë dhe më mirë, të gjithë të tjerët vijnë, gënjejnë dhe largohen pas zgjedhjeve, tha lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në tribunë sonte në Shuto Orizarë.

Zaevi foli për Marrëveshjen e Prespës, për marrëveshjen me Bullgarinë, por edhe për konceptin “Një shoqëri për të gjithë”, duke potencuar se në unitet qëndron fuqia. Theksoi se janë arritur dy qëllimet strategjike anëtarësimi në NATO dhe hapja e kapitujve për fillimin e negociatave me BE-në, ndërsa është konfirmuar edhe korniza e bisedimeve.

Bartësi i Listës në NJZ 2, Oliver Spasovski, në tribunën e qytetarëve sonte në Shuto Orizarë porositi se kjo është tribunë në sy se fitorja e madhe e së ardhmes së vendit tonë është 15 korriku.

Sot, theksoi Spasovski, të gjithë jemi të njëjtë dhe të gjithë jemi një. Në vend që të rrënojmë, ndërtojmë. Ai theksoi se regjimi, nuk guxon të kthehet.

Comments are closed.