Zaev: Më 15 Korrik do vendosim nëse do shkojmë përpara ose do kthehemi prapa

35

Shkup, 9 korrik – Kush do të mendonte se në 2 vjet e gjysmë do të bashkoheshim në NATO dhe do të fillonim anëtarësimin në BE?

Ne kemi arritur qëllime strategjike, kemi rritur ekonominë, jemi kujdesur për të gjithë. Ne patëm sukses!

Më 15 korrik, ne vendosim nëse të shkojmë përpara apo të kthehemi prap përsëri!

На 15 јули одлучуваме дали ќе одиме напред или ќе се враќаме назад!

Кој мислеше дека за 2 и пол години ќе влеземе во НАТО и ќе почнеме членство со ЕУ? Ги остваривме стратешките цели, ја дигнавме економијата, водевме грижа за сите. Успеавме! На 15 јули одлучуваме дали ќе одиме напред или ќе се враќаме назад!

Publiée par Zoran Zaev sur Jeudi 9 juillet 2020